Φρίκη:Την κατασπάραξαν άγρια ζώα έξω από το σπίτι της

0

Βρέθηκαν μόνο τα κάτω άκρα της 83χρονης.

Εικόνες που δεν θα ξεχάσουν εύκολα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν σε περιστατικό εξαφάνισης ηλικιωμένης σε χωριό της Καρύστου στην Εύβοια.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση μιας 83χρονης στην Λάλα Καρύστου και έσπευσαν στο σπίτι της.

Στην αυλή βρέθηκαν μπροστά σε εικόνες που δεν περιγράφονται,αφού χρειάστηκε να περάσουν ανάμεσα από νεκρά κοτόπουλα και κατσίκια για να αντιμετωπίσουν προχωρώντας προς το σπίτι σκληρές εικόνες: Δύο κάτω άκρα που φαίνεται να περιβάλλονταν από υπολείμματα παντελονιού ενώ στο ένα υπήρχε και μια πλαστική μπότα(γαλότσα).

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί προχώρησαν στο εσωτερικό του σπιτιού στο οποίο δεν υπήρχε κανείς ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης πόρτας ή παραθύρων.

Το μυστήριο της υπόθεσης θα κληθεί να διαλευκάνει η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διευκρινιστεί με βεβαιότητα σε ποιόν ανήκουν τα μέλη που βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη και αστυνομικά να διερευνηθεί τί απέγινε το υπόλοιπο σώμα,αν και εικάζεται πως έγινε βορά άγριων ζώων. Αν δε προκύψει πως δεν ανήκουν τα ευρήματα στην 83χρονη τοτε το μυστήριο διευρύνεται ως προς την ταυτότητα του νεκρού αλλά και ως προς την τύχη της εξαφανισμένης γυναίκας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here