Φοβερό ντοκουμέντο, έτσι σκοτώθηκε ο Νίκος Μπαρμπέρης το πρωί!

0

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον παράδρομο της Εθνικής οδού στην είσοδο της Λαμίας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του αδόκητα και χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος ο οδηγός ενός ΙΧΕ μάρκας Μερσεντές.

Το άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW εισήλθε στον παράδρομο και έπεσε με σφοδρότητα επάνω στην Μερσεντές του άτυχου Νίκου Μπαρμπέρη όπως φαίνεται από video κάμερας ασφαλείας καταστήματος αυτοκινήτων που δημοσιεύει η ιστοσελίδα https://tvstar.gr.

Όπως φαίνεται η Μερσεντές ανέβαινε κανονικά τον παράδρομο και εκ πρώτης όψεως, επάνω της έπεσε το BMW του 36χρονου Στυλιδιώτη.

Μάλιστα ο συνοδηγός της BMW χωρίς να έχει πάθει κάτι σοβαρό κατεβαίνει από το αυτοκίνητο , πάει και κοιτάζει την Μερσεντές και ξαναγυρίζει στο αυτοκίνητο του.

Άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε την BMW, ο οδηγός του βλέπει την σύγκρουση κάνει στροφή και φεύγει!

Λίγο μετά άλλοι διερχόμενοι οδηγοί όμως σταματούν και πλησιάζουν την Μερσεντές και ταυτόχρονα ειδοποιούν την τροχαία, αλλά το κακό είχε γίνει,ο Νίκος Μπαρμπέρης ο πρόεδρος των ιδιοκτητών λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας από το Καστρί Μακρακώμης ήταν νεκρός, βαριά τραυματισμένη η γυναίκα του και ελαφρά τα δυο κορίτσια τους από τα τέσσερα συνολικά παιδιά που έχει η οικογένεια.

Η οικογένεια επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα αλλά λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσει στο σπίτι της είχε στήσει καρτέρι ο χάρος, λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ όπου βρίσκονταν και εργάζονταν κάθε μέρα ο άτυχος 37χρονος.

Εν αναμονή των επίσημων στοιχείων της Τροχαίας για την διατύπωση της κατηγορίας, πιθανόν για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου εξ αμελείας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here