Φθιώτιδα: Μαιμού μανάβηδες άρπαξαν 1000 ευρώ από ηλικιωμένη

0

Μεγάλη και δυσάρεστη ήταν η έκπληξη που δοκίμαδε σήμερα το μεσημέρι στην Αταλάντη μια ηλικιωμένη που θέλησε να αγοράσει κηπευτικά από πλανόδιους μανάβηδες.

Χονδρικά όπως υπολόγισε όταν της πέρασε η πρώτη ταραχή ,κατάλαβε πως ένα κιλό ντομάτες της είχε στοιχίσει περίπου χίλια ευρώ.

Η γυναίκα ανυποψίαστη πλησίασε το αγροτικό αυτοκίνητο που σταμάτησε έξω από το σπίτι της  και ζήτησε να αγοράσει φρούτα και λαχανικά.

Και ενώ ο ένας άνδρας της έδειχνε διαφορα και την απασχολούσε ο άλλος μπήκε στο ανασφάλιστο σπίτι της και της πήρε όλα τα χρήματα που είχε πάνω στο τραπέζι,προφανώς για να πληρώσει από αυτά τα ψώνια της.

Ήταν όλα όσα είχα,έλεγε σοκαρισμένη λίγο αργότερα στους γείτονες  που προσέτρεξαν να της συμπαρασταθούν.

Δυστυχώς τα παρόμοια περιστατικά εξακολουθούν να συμβαίνουν όσες οδηγίες και αν εκδώσει η Αστυνομία,όσες συμβουλές και αν δώσουν οι νεώτεροι στους ηλικιωμένους.

Είναι εκείνη η μικρή στιγμή  που βλέπεις απένσντί σου έναν καλοκάγαθο πωλητή που σε ρωτάει,να βάλω λίγο ακόμη γιαγιά ;και δεν μπορείς να πιστέψεις πως σε καλοπιάνει και σε απασχολεί μέχρι να προλάβει ο συνεργός του να σε ξαφρίσει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here