Φθιώτιδα:Επιχείρηση στα χιόνια για 50 εγκλωβισμένους (φωτο και video)

2

Έκαναν Πρωτοχρονιά στα χιόνια στην ορεινή Δυτική Φθιώτιδα αλλά τώρα που πρέπει να επιστρέψουν στην καθημερινότητα έχουν απέναντί τους ένα βουνό από χιόνι.

Οι μέχρι τώρα προσπάθειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν απέφεραν αποτέλεσμα ,αυτή την ώρα όμως τα συνεργεία που επιχειρούν είναι πολύ κοντά να ολοκληρώσουν τον καθαρισμό και την διάνοιξη δρόμου ώστε να προσεγγίσουν στο ξενοδοχείου που οι 50 επισκέπτες πέρασαν χιονισμένη πανέμορφη Πρωτοχρονιά αλλά και ώρες αγωνίας σήμερα για τις δυσκολίες της επιστροφής.

Ήδη το εκχιονιστικό της Περιφέρειας και αλατιέρα έχουν μπει στο χωριό με μέλημα να ανοίξουν τον δρόμο και να διασφαλίσουν την ασφαλή απομάκρυνση των εκδρομέων.

Στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας παραμένουν αποκλεισμένα 10 ορεινά χωριά και οικισμοί χωρίς όμως να κινδυνεύει κάποιος.

Δείτε φωτογραφίες και video από την επιχείρηση που μας έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος που παρακολουθεί από πολύ κοντά την προσπάθεια στο Γαρδίκι:

 

Geplaatst door Πάνος Κοντογεώργος op Dinsdag 1 januari 2019

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα ο Πάνος σας δεν προκανει. να σας στείλουμε τον δικό μας Πανο? εκτός από ποδήλατο οδηγα και τρακτερ!!!!! Ορε λες να έχει ξεχιονισει και στις Άλπεις ο Πάνος όπως λέει ο ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑΣ

  2. Οι αγαπητοί τουρίστες, περιηγητές, επισκέπτες, ορειβάτες, δεν γνωρίζουν ότι πριν ξεκινήσουν για περιοχές με υψόμετρο που προβλέπεται χιονόπτωση, να επικοινωνήσουν με το 100 (ΕΛ.ΑΣ). Χριστούγεννα μετέβηκα στην Ξυνιάδα Δομοκού, αφού πρώτα μίλησα με το 100 για την κατάσταση του δρόμου….γιατί να μπαίνουν σε δοκιμασία & κίνδυνο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, για κάτι που έχει προβλεφθεί από ΕΜΥ? Δεν μιλάμε για μετακίνηση ασθενών κατοίκων κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here