Φθιώτιδα:Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε σπίτια σε Κουβέλα και Αχινό

0

Στα ίχνη διαρρηκτών έφτασαν οι άνδρες του ΑΤ Στυλίδας συγκεντρώνοντας στοιχεία για δύο κλοπές που είχαν σημειωθεί το περασμένο καλοκαίρι σε εξοχικές κατοικίες στην Κουβέλα και τον Πλατανιά Αχινού της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές από σπίτια, οι οποίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας (Κουβέλα και Πλατανιά Αχινού).

Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, σε βάρος δύο (2) Ελλήνων, ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο 31χρονος ενέχεται σε κλοπή από σπίτι, μεσημβρινές ώρες της 02-07-2018, κατά την οποία αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 32χρονος ενέχεται σε κλοπή από σπίτι,  μεσημβρινές ώρες της 29-07-2018, κατά την οποία αφαιρέθηκαν χρυσαφικά – τιμαλφή.

Την προανάκριση, για τις δύο περιπτώσεις, διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here