Φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

0

Νεαρός που ταξίδευε για την Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να καταταγεί στο στρατό,προκάλεσε αναστάτωση στις Υπεραστικές Συγκοινωνίες προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο και να ταξιδέψει από τον Βόλο στην Θεσσαλονίκη και από κει στην Αλεξανδρούπολη.
Σκέφτηκε όμως πολύ λάθος όταν τηλεφώνησε για δήθεν βόμβα στο λεωφορείο ώστε να καθυστερήσει το δρομολόγιο και να προλάβει να επιβιβαστεί.Η εξέλιξη καθόλου ευχάριστη για τον ίδιο που βρέθηκε με χειροπέδες,την στιγμή μάλιστα που κατατασσόταν στον στρατό.

Για πολύ καιρό θα θυμούνται το σημερινό τους ταξίδι από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου όπως περιγράφει το ρεπορτάζ του taxydromos.gr.
Ξεκίνησαν από το σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τη συμπρωτεύουσα στις 12.30 το μεσημέρι, λίγο όμως έξω από το Βελεστίνο στο ύψος της Β’ ΒΙΠΕ, το όχημα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στο “100” από άγνωστο, ότι έχει τοποθετηθεί στο λεωφορείο εκρηκτικός μηχανισμός και όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός. Οι επιβάτες του λεωφορείου αποβιβάστηκαν σε πρατήριο που υπάρχει δίπλα από την Ε.Ο. ενώ με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών, οι αστυνομικοί άρχισαν τον έλεγχο. Λίγο αργότερα διαπίστωναν ότι τελικά στο λεωφορείο δεν υπήρχε κανένας επικίνδυνος μηχανισμός και ότι επρόκειτο για φάρσα. Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν εκ νέου στο λεωφορείο και τελικά έφτασαν στον προορισμό τους με καθυστέρηση μίας ώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον taxydromos.gr, το τηλεφώνημα έκανε νεαρός που κατατάσσονταν στον στρατό. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε ότι προέβη σ’ αυτή την ενέργεια, προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε από Θεσσαλονίκη στον Έβρο για να παρουσιαστεί στον στρατό. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μετά τον έλεγχο των αστυνομικών στη Β’ Βιομηχανική, μόλις όμως έφτασε στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης συνελήφθη από αστυνομικούς για τη φάρσα που έκανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here