Υπέρ του προγράμματος ΕΣΤΙΑ για τους πρόσφυγες ο Απ. Καραναστάσης . Ηχητικό

3

Επειδή οι τεράστιες δομές κλειστού τύπου αποδείχτηκε ότι οδηγούν σε εξαθλίωση , παραβατικότητα και χάος, είναι χρήσιμο, παραδείγματα φιλοξενίας όπως το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, να αξιοποιηθούν για την ομαλή ένταξη των ανθρώπων αυτών στις τοπικές κοινωνίες, βοηθώντας στην εξομάλυνση της κατάστασης τονίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης παίρνοντας θέση στο θέμα .
Όπως δηλώνει στον ΦΜ1 η Κυβέρνηση πρέπει να θέσει σε διαβούλευση το σχέδιο της και, μαζί με τους Βουλευτές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες, να εκπονήσουν ένα άμεσο και βιώσιμο σχέδιο, το οποίο θα σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσφύγων και μεταναστών και θα εναρμονίζεται με την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών.
Η λύση πρέπει να είναι άλλη από τις κλειστές μεγάλες δομές που δημιουργούν προβλήματα είπε τασσόμενος υπερ της φιλοξενίας σε σπίτια και ξενοδοχεία .

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ……ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…..ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 95%.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ…..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ . ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΔΑΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.
  ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ…….ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

 2. Αγαπητοί συμπολίτες ξέρετε τι είναι το πρόγραμμα ¨ΕΣΤΙΑ¨ ?, είναι «αυτοκτονία», «χαρακίρι» μέσα στην καθημερινή ζωή μας. Δηλαδή, οι παράνομοι «εκδρομείς» να μένουν σε σπίτια, μέσα στην πόλη! Όχι άνθρωπέ μου σε τέτοια σχέδια, οι διαμαρτυρίες & οι φασαρίες θα είναι από όλους τους Λαμιώτες, δεν τρώμε «κουτόχορτο», εχθροί της ομόνοιας & ευημερίας του Ελληνικού Λαού…

  Υ.Γ Τα ίδια λέγει & ο πρώην Δήμαρχος Ν. Σταυρογιάννης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here