Το μεροκάματο του τρόμου για λαμιώτη ντελιβερά!

0
Από το αρχείο google.

Το ζειν επικινδύνως έχει απόλυτη εφαρμογή στους ανθρώπους που εργάζονται ως ντελίβερι σε ταχυφαγεία.
Κινούμενοι με τα δίκυκλα τρέχουν να προλάβουν παραγγελίες άλλοτε εργαζόμενοι με μισθό και άλλοτε με τα “τυχερά”.
Στην βιασύνη τους και το άγχος για το μεροκάματο ή το νυχτοκάματο ορισμένοι αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα,παραβιάζουν σήματα του ΚΟΚ, κινούνται ανάποδα σε μονόδρομους,πολλές φορές και στα πεζοδρόμια και δυστυχώς οι ίδιοι πέφτουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων.
Ενα ακόμη τέτοιο ατύχημα καταγράφτηκε σήμερα στις 3 και κάτι το μεσημέρι στην Λαμία στην οδό Παπαοστόλου,ένα δρόμο με μεγάλη κίνηση και πολλές παγίδες.
Την ώρα εκείνη ένας 24χρονος που εργάζονταν σε γνωστό ταχυφαγείο κινούνταν προς την έξοδο της οδού Παπαποστόλου όταν έφτασε στο ύψος ενός περιπτέρου έπεσε με ταχύτητα επάνω σε ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο όταν ο οδηγός του ηλικίας 62 χρόνων επιχείρησε χωρίς πιθανόν να ελέγξει την κίνηση να κάνει επιτόπου αναστροφή στο οδόστρωμα της οδού Παπαποστόλου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 24χρονος οδηγός του δικύκλου να τραυματισθεί σοβαρά και να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα άκρα.
Ο οδηγός του σκούρου πράσινου αυτοκινήτου μάρκας DAEWOO κατέβηκε και βοήθησε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο άτυχο οδηγό του δικύκλου και στην συνέχεια οδηγήθηκε στην τροχαία Λαμίας.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνεται να έφταιγε ο οδηγός του δικύκλου ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here