Τον Υπαταίο στρατηγό Δημ.Γράψα προτείνουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας!

1

Το αποκαλούμενο Μακεδονικό Κόμμα παρεμβαίνει και στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας το 2020 και προτείνει ως υποψήφιο πρόεδρο τον συμπατριώτη μας στρατηγό Δημήτρη Γράψα πρώην ΑΓΕΕΘΑ.
Οπως αναφέρει ιστοσελίδα του ΜΑΚΟ “Να εκλέξουμε νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτρη Γράψα! Για να βρίσκεται η Ελλάδα σε σίγουρα χέρια, υιοθετώντας παλαιότερη σχετική πρόταση του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ”.
Και συνεχίζει:
1.”Ο Γράψας, σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας, θα είναι κατά το Σύνταγμα και ο Αρχηγός του Στρατού μας, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται. Σε μια περίοδο μάλιστα που γιγαντώνεται εξοπλιστικά η Τουρκία, ενώ παράλληλα τίθεται ζήτημα εκμετάλλευσης της ελλαδικής και κυπριακής ΑΟΖ και η Άγκυρα, έχοντας μπροστά της υποχωρητικούς πολιτικούς, πιέζει για συνολική υποχώρηση στο Αιγαίο, ζητώντας να επιβάλει ΜΟΕ “Πορθητή”, όπως έκανε πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Ο Στρατηγός, θα είναι επίσης ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της μεγάλης ιστορικής επετείου των 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση του ΄21, το 2021 μ.Χ., που κάποιοι ήδη από τώρα εργάζονται για να την μειώσουν και να την αποδομήσουν, στα πλαίσια της γενικής διάλυσης της Ελλάδας.
Ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, θα είναι και ο Πρόεδρος που κατά το Σύνταγμα θα προκηρύξει το ιστορικό Ακυρωτικό Δημοψήφισμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, δίνοντας διέξοδο στην Δημοκρατία και την Αλήθεια, ώστε η Ελλάδα να πάρει πίσω την τιμή της, την ψυχή της και το Όνομα της Μακεδονίας, την ελληνικότητα του οποίου υποστηρίζουμε εκ προοιμίου, με την ονομασία του Μακεδονικού Κόμματος, το οποίο χτίζεται πέτρα την πέτρα και καρδιά την καρδιά, για εθνικούς και μόνον λόγους, για Πίστη και Πατρίδα, χωρίς καμία άλλη αποχρώσα ιδεολογία ή ιδεολόγημα!

2. Ο Δημήτρης Γράψας ως νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος ως νέος Πρωθυπουργός, θα διεκδικήσουν επίσημα τις Γερμανικές Επανορθώσεις, Αποζημιώσεις και Κατοχικό Δάνειο με όλους τους νόμιμους τόκους, αλλά και τους πολιτισμικούς μας θησαυρούς! (Το Μακεδονικό Κόμμα ανακοίνωσε την Ιδρυτική Διακήρυξή στις 6 Απριλίου, ημέρα της Γερμανικής Εισβολής στην Ελλάδα το 1941, ακριβώς για να μην ξεχάσουμε ούτε στιγμή το μεγάλο αυτό ιερό εθνικό μας χρέος.
Εάν η Γερμανία αρνηθεί να ανταποκριθεί άμεσα, τότε οι 180 Βουλευτές μας, με Νόμο, θα αντιστοιχίσουν τις Γερμανικές Οφειλές, στις ελληνικές μνημονιακές οφειλές, απελευθερώνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα, τεράστια ποσά του Προϋπολογισμού, τα οποία θα δοθούν στην καταβολή των ισχυόντων Δώρων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους και Συνταξιούχους! Ρίχνοντας έτσι στην ελληνική αγορά 3,5 περίπου δισ. ετησίως, θα απογειωθεί η Οικονομία και το ΑΕΠ της χώρας, κλείνοντας παράλληλα γοργά την ψαλίδα του ως προς το Χρέος.
Σημειώνουμε ότι ο ίδιος ο Στρατηγός Γράψας, σε ομιλία του για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης, τον Ιούνιο του 2017, μιλώντας για τις Γερμανικές Οφειλές καυτηρίασε ως υπόλογη όχι μόνο την Γερμανία, αλλά και τις ελληνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν ακόμη διεκδικήσει όλα τα παραπάνω, επισημαίνοντας πως από το αδιέξοδο θα βγούμε με δικούς αγώνες και εθνική ενότητα, προβλέποντας πως ο λαός θα ξεπεράσει τους πολιτικούς μας…”!
Άγνωστο είναι πάντως αν έχει συγκατανεύσει ο ίδιος ο κ.Γράψας στα όσα αναφέρει το μανιφέστο του ΜΑΚΟ…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here