Τα πρώτα θετικά δείγματα της Ένωσης Λιμενικών Φθιώτιδας

0

Δεν ένωσαν δυνάμεις οι λιμενικοί της Φθιώτιδας ιδρύοντας Ένωση,για να έχουν καρέκλα και σφραγίδα. Δείχνουν από τις πρώτες μέρες πως θέλουν να λύσουν προβλήματα και να στηρίξουν τους συναδέλφους τους.

 

Άρχισαν λοιπόν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης όπως είχε υποσχεθεί μέσα από τον FM-1 ο πρόεδρός τους Γιώργος Γιαταγάνας τις επισκέψεις και την καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν κάθε Λιμενικό Σταθμό.

Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της κίνησης:

Ανακοίνωση

Μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου επισκέφτηκαν τις Λιμενικές Αρχές Αγίου Κωνσταντίνου, Σκάλας Αταλάντης και Λάρυμνας στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης για καταγραφή τυχόν προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους ενημερώνοντας παράλληλα για θέματα που αφορούν τους σκοπούς, τις αρχές λειτουργίας και την δράση της ΕΝΩΣΗΣ.

Κατά την συνάντηση ενημερωθήκαμε για τη έλλειψη Ιατρών και Φαρμακείων και για άλλα υπηρεσιακά προβλήματα.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν ανέλπιστα θετική δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για
την Ενωτική Κίνηση το οποίο μας γεμίζει ενθουσιασμό και μας οπλίζει με δύναμη για την συνέχεια πάντα με σύνθημα ότι ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ.

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης θα συνεχίσει τις επισκέψεις καθώς και την καταγραφή των προβλημάτων σε όλες τις Λιμενικές Αρχές που εδρεύουν στον νομό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here