Τα καθυστερημένα αντανακλαστικά της κυβέρνησης στο αίτημα των αγροτών!

0

Έπρεπε να κοπεί η Ελλάδα στα δύο, να ταλαιπωρηθούν εκατομμύρια άνθρωποι στους άθλιους παράδρομους και να κινδυνεύσουν να εμπλακούν σε τροχαία δυστυχήματα μέχρι να φτάσει με χαρακτηριστική βραδύτητα το μήνυμα στην κυβέρνηση να ανταποκριθεί στο αίτημα των αγροτών κυρίως της Θεσσαλίας να δεχτεί αντιπροσωπεία τους κυβερνητικό επιτελείο!
Μια συνάντηση που έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν κάτω από την πίεση των τρακτέρ και την κοινωνική δυσαρέσκεια όσων βρέθηκαν εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες εγκλωβισμένοι στα μπλόκα.
Ασε που ασκήθηκε λεει δίωξη κατά συνδικαλιστών της Θεσσαλίας δηλαδή μια από τα ίδια.
Θα πάνε στα δικαστήρια κατηγορούμενοι 10-12 άνθρωποι και απλά θα αθωωθούν!
Όπως πάντα…
Ιδού η συντεταγμένη πολιτεία.
Δυστυχώς μας δικαιώνουν οι τελευταίες εξελίξεις όπως περιγράφονται στην κοινή ανακοίνωση των αγροτών των μπλόκων.
«Κάτω από την πίεση των μπλόκων και της κλιμάκωσης των τελευταίων ημερών σε πανελλαδικό συντονισμό, η κυβέρνηση τελικά δέχθηκε συνάντηση με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων σε επίπεδο κυβερνητικού κλιμακίου αποτελούμενο από τους κ.κ Σταύρο Αραχωβίτη, Σωκράτη Φάμμελο, Τάσο Πετρόπουλο, Κατερίνα Παπανάτσιου για την Πέμπτη 14/2 στις 6:30μμ στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της εξόδου από τα μνημόνια και της ανάκαμψης της οικονομίας, όπως η κυβέρνηση επικαλείται και ψήφισε στον πρόσφατο προϋπολογισμό κονδύλι ύψους 1 δισ. ευρώ για αφορολόγητο πετρέλαιο ή επιστροφή φόρου καυσίμων σε μερικές δεκάδες εφοπλιστές, βιομηχάνους, ξενοδόχους, κλινικές και αεροπορικές εταιρείες, την καλούμε να δείξει την ίδια ευαισθησία και να δώσει λύσεις στα αιτήματα επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων».
Δηλαδή τόσο δύσκολο ή δυσνόητο ήταν να κατανοήσετε ότι οφείλατε να κάνετε αυτή την συνάντηση και το παίζατε ¨τζάμπα μάγκες” πως δήθεν δεν υποκύπτετε σε εκβιασμούς και ανορθόδοξες πιέσεις;
Υποκύψατε και πέσατε στα τέσσερα κανονικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here