Τί συνέβη τα μεσάνυχτα στην Μητρόπολη Λαμίας:

1

Προφανώς επηρεασμένη από την επικαιρότητα με τις πυρκαγιές στην γειτονική Εύβοια μια συμπολίτισσα μας και ευαισθητοποιημένη από όλα αυτά τηλεφώνησε τα μεσάνυχτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία δηλώνοντας ότι είδε καπνούς να βγαίνουν από τον τρούλο του μητροπολιτικού Ναού στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.

Ετσι προκλήθηκε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 3 οχήματα αλλά και το μεγάλο γερανοφόρο όχημα και οι πυροσβέστες έφτασαν ως την στέγη του Μητροπολιτικού Ναού χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Ερευνήθηκε και το εσωτερικού του ναού αλλά πάλι δεν βρέθηκε τίποτα ενώ και στην είσοδο που υπάρχει το μανουάλι λίγα κεράκια έκαιγαν χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε η Λαμία ήταν χθες μια άδεια πόλη αφού πολλοί κάτοικοι είχαν περάσει τον 15 Αύγουστο σε χωριά και παραλιακές περιοχές γιαυτό δεν υπήρχαν και περίεργοι την ώρα της επέμβασης των πυροσβεστών.

Έστω όμως κι αν η συμπολίτισσα μας κινητοποίησε χωρίς λόγο την Πυροσβεστική καλά έκανε ανέφεραν οι πυροσβέστες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με αφορμή την λανθασμένη ειδοποίηση, μια ρητορική ερώτηση: τι θα γίνει στην Ι.Μ. Φθιώτιδος, όταν εκλεγεί & αφιχθεί νέος Μητροπολίτης (Διοίκηση-Γραφεία-κόλακες, οσφιοκάμπτες, κ.λ.π.) ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here