Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

0

Το φλέγον ζήτημα των ημερών είναι το μεταναστευτικό και αυτό είναι το θέμα της σύσκεψης την οποία συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην οποία συμμετέχουν τρεις υπουργοί και δύο Ευρωπαίοι Επίτροποι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της συνάντηση του με τον Ερντογάν, πραγματοποιεί σύσκεψη από τις 09:00 το πρωί για το Μεταναστευτικό, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον (Ylva Johansson).

Στη σύσκεψη είναι παρών και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

ΠΗΓΗ:ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here