Συναγερμός στις Φυλακές Δομοκού!

1

Σε υπηρεσιακή ετοιμότητα βρέθηκαν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όσο και η φρουρά των φυλακών Δομοκού μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Περίπου 150 άτομα έδωσα ραντεβού μέσω γνωστού αντιεξουσιαστικού ιστότοπου προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον κρατούμενο Γιάννη Δημητράκη ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στη ληστεία εναντίον της χρηματαποστολής το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης στις 12 Ιουνίου.
Οι συγκεντρωμένοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν το κτίριο της φυλακής όπου υπήρχε ισχυρή Αστυνομική δύναμη και περιορίστηκαν σε συνθήματα τόσο υπέρ του Γιάννη Δημητράκη όσο και των Κώστα Σακκά και Δημήτρη Συριανού.
Η αστυνομία πάντως περιορίστηκε σε προληπτική Παρουσία και δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση να επέμβει αφού οι συγκεντρωθέντες αφού εξέφρασαν τις απόψεις τους αποχώρησαν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα σοβαρό πρόβλημα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ», στα λόγια βέβαια, εάν αδικηθούν τρέχουν στο νομικό σύστημα…η κατάντια μιας ελάχιστης μερίδας της νεολαίας. Αυτοί θα εορτάσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here