Συναγερμός στην ΠΥ για φωτιά στον σκουπιδότοπο Λαμίας

1

Τρία Πυροσβεστικά οχήματα διέσχισαν με τις σειρήνες ενεργές την συνοικία της Ν Μαγνησίας και ανηφόρησαν για τον σκουπιδότοπο Λαμίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ενημέρωση που είχε η Υπηρεσία έκανε λόγο για φωτιά σε ελαστικά στον σκουπιδότοπο με τους καπνούς και την μυρωδιά να φτάνουν μέχρι τα πρώτα σπίτια της Μαγνησίας.

Η φωτιά όπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες που έφασαν με δύο οχήματα της ΠΥ και ένα της 7ης ΕΜΑΚ,ξεκίνησε από ελαστικά τα οποία έκαιγαν ρομά προκειμένου να πάρουν ό,τι μεταλλικό έμενε μετά την φωτιά.

Τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα δηλαδή.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ Ή ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ…….!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ( ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ) ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ……ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ……ΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ……ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ……..ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΥΦΤΟΣ ……ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here