Συναγερμός σε Αυλάκι και Αγία Μαρίνα για δομή προσφύγων(ηχητικό)

2

Συγκέντρωση κατοίκων έξω από το κλειστό εργοστάσιο ΒΟΜΒΥΞ και κάψιμο ελαστικών ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ξεσηκώθηκαν πάλι σήμερα οι κάτοικοι του Αυλακίου όπως μεταφέρει στον FM-1 ο πρόεδρος του ΤΔ Νίκος Τσικρικώνης μόλις πληροφορήθηκαν πως κλιμάκιο του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης,στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  και Αστυνομικοί,βρίσκονται και επιθεωρούν τις παλιές εγκαταστάσεις του ΒΟΜΒΥΚΑ για το ενδεχόμενο δημιουργίας εκεί δομής φιλοξενίας προσφύγων.

Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε να γίνει κάτι τέτοιο δίπλα στα σπίτια μας χωρίς κανείς να μας ρωτήσει,κανείς να μας ενημερώσει,ξεκαθαρίζει ο κος Τσικρικώνης,ζητώντας και την θέση του Δήμου Λαμιέων ως όμορου Δήμου:

Την ίδια ώρα στο πλευρό του Αυλακίου τάσσεται και η Αγία Μαρίνα,αφού όπως δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος της Γιώργος Παπαδόπουλος η γειτνίαση και με το δικό του χωριό είναι άμεση και ο ίδιος αλλά και συγχωριανοί του συμπαραστέκονται στους κατοίκους του Αυλακίου. Γιατί δεν είναι μόνο φήμες αφού επιτάσσουν  χωράφια του ΒΟΜΒΥΚΑ που σήμερα είναι νοικιασμένα.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ/Σ Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου μίλησε στον FM-1 από τον χώρο της συγκέντρωσης τονίζοντας πως δεν μπορεί η περιοχή να δεχτεί προειλημμένες αποφάσεις ούτε 2000 πρόσφυγες σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here