Συμπαραστάτη στα αιτήματά τους βρήκαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος συναινεί για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Αστυνομίας μέσω ΕΣΠΑ

0

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Φθιώτιδας κ.Ευθύμιο Καραΐσκο, είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, κατά την διάρκεια της οποίας τα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη για την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη δύσκολη αποστολή που καλούνται να επιτελέσουν καθημερινά οι αστυνομικοί, με τη δέσμευση χρηματικού ποσού ύψους 2.011.500 ευρώ, για την προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, προς ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Ελληνικής Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα δια του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.

Παράλληλα συζητήθηκαν διεξοδικά και:

  • Η αναγκαιότητα ένταξης της πρότασης της Ελληνικής Αστυνομίας για προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, στους άξονες «Προστασία,  αναστήλωση και βιώσιμη χρήση των περιοχών Natura 2000» και «Προστασία και ενίσχυση της βιοποικιλότητας, προστασία της φύσης και πράσινη υποδομή» του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.
  • Η αναγκαιότητα ενίσχυσης του αξιόμαχου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας με υποδομές και μέσα, αλλά και με την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από το σύνολο των τοπικών φορέων.

       Ο κ.Καραΐσκος, όπως αναφέρει ενημέρωση από την Ένωση, αναγνώρισε το έργο που προσφέρεται από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στο Νομό και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, για την προσπάθεια που καταβάλει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματά τους με όλες του τις δυνάμεις. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει για αξιολόγηση στην αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας, την πρόταση της Ελληνικής Αστυνομίας για προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, στους άξονες «Προστασία,  αναστήλωση και βιώσιμη χρήση των περιοχών Natura 2000» και «Προστασία και ενίσχυση της βιοποικιλότητας, προστασία της φύσης και πράσινη υποδομή» του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here