«Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από τη δολοφονία του 56χρονου στο Νέο Κόσμο

0

Ένας 32χρονος Αλβανός, που συνελήφθη, και δύο συνεργοί του οι οποίοι αναζητούνται, είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 56χρονου Βέλγου, που διαπράχθηκε στις 16 Ιουνίου 2017, στο Νέο Κόσμο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε εντοπιστεί σε πεζόδρομο, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, θανάσιμα τραυματισμένο στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές που είχαν οι δράστες με το θύμα από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έβλεπαν από την πρώτη στιγμή «Συμβόλαιο θανάτου» και πιθανό στήσιμο εκτέλεσης πίσω από την δολοφονία του 54χρονου Βέλγου. Το θύμα έχει ιταλικό όνομα, διέμενε στην Ισπανία και είχε βελγικά χαρτιά.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε έρθει στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου, κάνοντας κράτηση σε ξενοδοχείο της οδού Καραγιώργη Σερβίας, με ανοικτή… ημερομηνία αναχώρησης, ενώ πλήρωνε την διαμονή του κάθε δύο ημέρες. Στοιχείο που έκανε τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως ο 54χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποια «συναλλαγή», ή ήταν ένα στημένο ταξίδι δολοφονίας από τους εκτελεστές.

Η εκδοχή της ληστείας 
φαίνεται να αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή καθώς το θύμα είχε στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα, τα στοιχεία ταυτότητάς του, και περίπου 1.000 ευρώ.

Πηγή: Skai – Εσωτερικές ειδήσεις | «Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από τη δολοφονία του 56χρονου στο Νέο Κόσμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here