Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα στο ΕΚ Φθιώτιδας

Δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις στους καναπέδες,διαμηνύει ο πρόεδρος της ΟΕΒΦ

0

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας,το ΕΚ της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας και πολλοί ακόμη φορείς και σωματεία,τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου .

Είναι καιρός να αντισταθούμε σε αυτόν τον αρμαγεδώνα των αντιλαϊκών μέτρων της Κυβέρνησης και να απαιτήσουμε την εφαρμογή μιας δικαιότερης οικονομικής πολιτικής,ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 η πρόεδρος του ΕΚΠΦΕ Σοφία Ανεστόπουλου. Για να γίνουν όμως αυτά πρέπει και εμείς εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι αυτοαπασχολούμενοι και όλοι οι πολίτες γενικά να κινητοποιηθούμε και να στείλουμε δυναμικά και ηχηρά μηνύματα στην κυβέρνηση.
Δεν πρέπει να περάσει η νέα κυβερνητική ρύθμιση που αυξάνει το χρόνο που απαιτείται για να εχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ένας εργαζόμενος από τις 50 στις 75 ημέρες εργασίας.

Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να ρθουν τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για να αντιδράσουμε στην ανελέητη κυβερνητική επιδρομή κατά της ελληνικής κοινωνίας των εργαζομένων των επαγγελματιών των εμπόρων των βιοτεχνών αλλά και των συνταξιούχων τονίζει με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Λευτέρης Μπράζας.
Ιδιαίτερες προσκλήσεις στους καναπέδες δεν θα σταλούν,σημειώνει με νόημα ο κος Μπράζας:


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας , Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς Ελλάδας, Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Φθιώτιδας , Φορείς Παμφθιωτικού Μετώπου, Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Φθιώτιδας , Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. Ν. Φθιώτιδας, Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας Ν. Φθιώτιδας , Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας , Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας , Σύλλογος Ιδιοκτητών ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Λαμίας ,Σύλλογος Ιδιοκτητών Αυτ/στών Δ.Χ. Λαμίας και Περιχώρων, Σύλλογοι Μέλη μας – ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here