Στο 13ο Δημ. Σχολείο οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας

0

Ξεσήκωσαν και σήμερα τους μικρούς μαθητές οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε στο 13ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν η αιτία που ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας επισκέφθηκαν το σχολείο,συζήτησαν με τους μαθητές μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις καλώντας όλους στο ΔΑΚ την Κυριακή το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί πέντε από τους ποδοσφαιριτές συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ, τον γενικό αρχηγό,και τον γυμναστή, βρέθηκαν στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, όπου όλα τα παιδιά έδειξαν την αγάπη και το θαυμασμό τους προς τους ανθρώπους της ομάδας επιφυλάσσοντας μια πολύ θερμή υποδοχή.

Ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Τάσος Καραμάνος, ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο Βασίλης Κωστίκας και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, συνομίλησαν με τους μαθητές, απάντησαν με χαρά στις πολλές ερωτήσεις τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα ζητώντας από τα παιδιά την παρουσία τους στο γήπεδο την Κυριακή 21/4 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ευχαριστει για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τον διευθυντή, κ. Παναγιώτη Τάκη αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here