Στο Στρατώνι η πρώτη φετινή έξοδος του Έσπερου Λαμίας

0

Έναρξη πρωταθλήματος την Κυριακή στη Β κατηγορία του μπάσκετ ανδρών.

Η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας ενημερώνει για το ξεκίνημα,για τα σχέδια και τους στόχους και καλεί τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της πιο νεανικής ομάδας της κατηγορίας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης(basketball), της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου αρχίζουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, με το Εκτός Έδρας παιχνίδι στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, μαζί με το προπονητικό επιτελείο και τους αγωνιζόμενους αθλητές, κατορθώσαμε την τελευταία 5ετία να οδηγήσουμε ,βήμα-βήμα την ομάδα, από τα τοπικά πρωταθλήματα στις εθνικές κατηγορίες και να την σταθεροποιήσουμε στο υψηλό επίπεδο της Β’ Εθνικής Ανδρών.
Θα θέλαμε να γνωρίσουμε, σε όλους τους φίλους του αθλήματος και όλους όσους μας συμπαραστέκονται, ηθικά και υλικά ,να πετύχουμε τις αγωνιστικές υπερβάσεις στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ότι για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από ταλαντούχους αθλητές νέους σε ηλικία, έχοντας μακράν το νεανικότερο,(μ.ο. 21,7 ετών), ρόστερ της κατηγορίας.
Φιλοδοξούμε μέσα από το ταλέντο τους ,τον ενθουσιασμό τους ,την διάθεσή τους, να δημιουργηθεί μια αγωνιστικά υγιής ομάδα και έχοντας την πίστωση χρόνου που χρειάζονται, η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας να είναι εμφανής ,με διάρκεια μέχρι του τέλους του αγωνιστικού μαραθωνίου.
Καλούμε τους φίλους του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, να αγκαλιάσουν την προσπάθειά στο νέο ξεκίνημα και να δώσουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, την ενέργεια που χρειάζονται οι αθλητές μας, ώστε να μείνουν ανταγωνιστικό σύνολο, ανεξαρτήτων θετικών ή αρνητικών αποτελεσμάτων, κάνοντας τον απολογισμό μας με την λήξη του πρωταθλήματος στις 17 Μαΐου 2020.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here