Στο Βελιγράδι για το τουρνουά “Darko Cukic Memorial” η Εθνική Παίδων

0

Tαξιδεύει σήμερα Τρίτη (7/8) το απόγευμα για το Βελιγράδι η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Παίδων (γεννηθέντες 2003 και νεώτεροι), προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά “Darko Cukic Memorial”, που γίνεται στην πρωτεύουσα της Σεβίας από την Τετάρτη 8/8 έως και την Κυριακή 12/8.

Στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, εκτός της Εθνικής μας ομάδας στην οποία συμμετέχει ο Λαμιώτης Νάσος Δήμος, θα λάβουν μέρος η Ουγγαρία, η Γεωργία, η Γερμανία, το Μαυροβούνιο, η Σιγκαπούρη, η Ρουμανία, η Αυστραλία, η Ολλανδία, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβακία και οι ΗΠΑ.

Στην αποστολή μετέχουν 14 αθλητές που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Βενετόπουλος. Είναι οι: Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, Ανδρέας Αλμύρας, Χρήστoς Μπιτσάκος, Αλέξανδρος Μπελέσης, Άγγελος Καραπέτσας, Αθανάσιος Δήμος, Μιχάλης Καρακούρος, Γιάννης Καρακούρος, Γιώργος Παπανικολάου, Νίκος Γαλάνης, Δημήτρης Πρόδρομος Μπουζάλας, Δημήτρης Φωτεινάκης, Γιώργος Χαλκιάς και Δημήτρης Μάριος Μοσχοβέλης.

Την ομάδα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Βενετόπουλο, ο συνεργάτης του Παναγιώτης Χρονόπουλος, ο διαιτητής Γρηγόρης Σπανούδης και ο έφορος Λάζαρος Αντωνιάδης, ως αρχηγός της αποστολής.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη αποστολή της Εθνικής Παίδων είναι χορηγία της εταιρίας “GOLDAIR CARGO AE”.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Ουγγαρία, Γεωργία, Γερμανία, Σιγκαπούρη, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, ΕΛΛΑΔΑ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αυστραλία, Ολλανδία, Μάλτα, Σλοβακία, Σερβία, ΗΠΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ (ώρες Ελλάδας):

Τετάρτη 8/8: 9.30 Ελλάδα – Γεωργία, 19.50 Ελλάδα – Γερμανία. Πέμπτη 9/8: 10.50 Ελλάδα – Σιγκαπούρη, 18.30 Ελλάδα – Μαυροβούνιο. Παρασκευή 10/8: 16.40 Ελλάδα – Ρουμανία. Σάββατο 11/8: 21.10 Ελλάδα – Ουγγαρία. Την Κυριακή θα γίνουν η τελικοί (ο πρώτος του Α’ Ομίλου με τον πρώτο του Β’ Ομίλου για την 1η θέση κ.οκ.).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής
Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here