Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται τον Απρίλιο ο Γιαγτζόγλου

Πέρασε ο εκβιασμός των αντιεξουσιαστών!

1

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταχθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την μεταγωγή του στο πλαίσιο γενικότερης αναδιάρθρωσης των φυλακών του Κορυδαλλού, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόθεση του υπουργείου είναι στο εξής η φυλακή του Κορυδαλλού να είναι φυλακή υποδίκων.

Προς τούτο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, στον Κορυδαλλό θα μεταχθούν συνολικά 27 υπόδικοι και θα φύγουν για άλλες φυλακές 52 κρατούμενοι που εκτίουν ήδη τις ποινές τους. Οι σχετικές μεταγωγές ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου αναμένεται να πραγματοποιηθούν ως τις 10 Απριλίου.

Στη λογική των γενικότερων μεταγωγών το υπουργείο Δικαιοσύνης επιχειρεί εντάσσοντας και τον Γιαγτζόγλου να δώσει το μήνυμα ότι δεν ικανοποίησε το αίτημά του αλλά αποφάσισε για αυτόν ότι και για άλλους υποδίκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει:

«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».

Source: Skai – Εσωτερικές ειδήσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here