Στις φλόγες πάλι η Εύβοια!

4 εστίες με λίγη χρονική διαφορά!

0

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε σήμερα το απόγευμα μετά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε διάφορα σημεία του Νομού της Εύβοιας.
Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια, του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με 14 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρου τμήματος και τα 2 αεροσκάφη PZL.
Η δεύτερη δύο ώρες περίπου αργότερα σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλίνα, του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Η τρίτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλίνα, του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Τέταρτη πυρκαγιά εντοπίσθηκε την ίδια ώρα σε δασική έκταση στην περιοχή Λεχριές, του δήμου Χαλκιδαίων Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και 1 πυροσβεστικό αεροσκάφος.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ έγινε γνωστό από την Π.Υ.ότι υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στην περιοχή Πλατάνια, του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας.
Στα άλλα μέτωπα η προσπάθεια συνεχίζεται τουλάχιστον να μην επεκταθεί στην διάρκεια της νύχτας μέχρι το πρωί να επιχειρήσουν και πάλι τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here