Στην 4η θέση η Εθνική Πάιδων

Εξαιρετικός ο Λαμιώτης, Νάσος Δήμος

0

Ολοκληρώθηκε χθες (12/8) το μεγάλο τουρνουά «Darko Cukic Memorial», που διεξήχθη στο Βελιγράδι, με 13 Εθνικές ομάδες Παίδων του Πόλο. Ανάμεσά τους και η Εθνική μας, η οποία κατάφερε να πάρει την 4η θέση, μιας και στον μικρό τελικό που αγωνίστηκε, ενάντια στις ΗΠΑ ηττήθηκε με 11-7.

Ένα τεράστιο επίτευγμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που είχε χρόνια να πάρει μέρος, σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά της αναμέτρησης, τα παιδιά του Νίκου Βενετόπουλου παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω με 10-4 στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου έκαναν ένα σερί 3-0 μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου δείχνοντας πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όμως οι ΗΠΑ ανασυντάχθηκαν και έμειναν ψύχραιμοι διαχειριζόμενοι τον αγώνα μέχρι το τέλος.

Να θυμίσουμε πως, στην Ελληνική αποστολή, ήταν και ο δικός μας, ο Λαμιώτης Νάσος Δήμος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα εθνόσημα, κάνοντας όλη την τοπική κοινότητα χαρούμενη, με την παρουσία του, στην Εθνική ομάδα. Δείχνοντας πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του, να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να βρεθεί ακόμη μία φορά στην αποστολή της Ελλάδος. Επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην διοργάνωση, είχαν μόνο κέρδος, διότι ήταν μια σημαντική εμπειρία που απέκτησαν.

Για την ιστορία, το Μαυροβούνιο κατέκτησε το τουρνουά, κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό την διοργανώτρια Σερβία, με 12-8.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Μαυροβούνιο, ήταν η ομάδα που ουσιαστικά, έθεσε εκτός μεγάλου τελικού την Ελληνική ομάδα αφού στο μεταξύ μας παιγνίδι, είχε επικρατήσει οριακά με 6-5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here