Στην Ξηριώτισσα το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Δανάη

1

Στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (19 Σεπτεμβρίου) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην γιατρό  Δανάη Τζωρτζοπούλου, που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Κόρη εκπαιδευτικών του Φιλολόγου και σχολικού συμβούλου Δημήτρη Τζωρτζόπουλου και της  μαθηματικού Βασιλικής Πιπέλια   η Δανάη  γεννήθηκε στη Λαμία το 1986 και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 3ο  Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο. Εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της και συνέχοσε με εξειδικεύσεις στη Γερμανία και στη Σουηδία.

Άτομο αισιόδοξο με αγάπη για τη ζωή και έφεση στο χορό με πολλαπλές συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όσο και στη ζωγραφική και τη γραφιστική με εξίσου υψηλές επιδόσεις. Ήταν άριστος γνώστης της Γερμανικής γλώσσας, ομιλούσε επίσης άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Ο πρόορος και άδικος θάνατος την βρήκε λίγες ημέρες πριν τη μετεγκατάστασή της στη Στοκχόλμη για τη συνέχιση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στην Ιατρική.

Υπέστη αιφνίδιο σοκ ως αποτέλεσμα πρωτοεμφανιζόμενου σακχαρώδους διαβήτη. Παρά την προσωρινή σταθεροποίηση της κατάστασής της, υπέστη καρδιακή ανακοπή και τελικά υπέκυψε.

  • Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει και ειδικό κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού Παναγίας Ξηριώτισσας κατά την ώρα της κηδείας.
  • Από τον Ρ/Σ ΛΑΜΙΑ FM-1  και το  site lamiafm1.gr θερμά συλληπητήρια στους γονείς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here