Στην Βουλή η κατάσταση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας -Ηχητικό

0

Επιστολή στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για την έλλειψη Αντιεισαγγελέων απο τον δικηγορικό σύλλογο Λαμίας . Λίγο πριν την έλευση της νέας εισαγγελέως ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας περιέγραφε την απαράδεκτη κατάσταση στην Εισαγγελία Λαμίας, καθώς φαίνεται να λειτουργεί σε αυτή μόνο ο προϊστάμενος της, μην μπορώντας φυσικά να εξυπηρετήσει το σύνολο των δικαστικών υποθέσεων.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ για δελτίο 11.2.2020.mp3

Το θέμα έφερε και στην Βουλή ο βουλευτής Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης ο οποίος ερωτά σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί το υπουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας.

Όπως τονίζει αυτή την στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας υπηρετεί και ασκεί όλες τις αρμοδιότητές του,  μόνον  ο Προϊστάμενος Εισαγγελέας Πρωτοδικών, που είναι υπό μετάθεση και είναι θέμα ημερών η μετακίνησή του στην νέα του θέση την ίδια ώρα που προβλέπονται συνολικά τέσσερις (4) οργανικές θέσεις εισαγγελικών λειτουργών, ήτοι μία (1) θέση Εισαγγελέως – Προϊσταμένου και τρεις (3) θέσεις Αντεισαγγελέων, για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here