Στα Καμένα Βούρλα μπήκαν με αυτοκίνητο στα ΕΛΤΑ τα ξημερώματα!(φωτο)

0

Το κόλπο με την εισβολή νυχτιάτικα κακοποιών που αρπάζουν χρηματοκιβώτια εφάρμοσαν 5 ή εξη άτομα τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα.
Σύμφωνα με ανώνυμες αστυνομικές πηγές οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν ένα αγροτικά 4χ4 και ένα ΙΧ Ε αυτοκίνητα.
Με το αγροτικό κάνοντας όπισθεν εισέβαλαν σπάζοντας την είσοδο στο Γραφείο των ΕΛΤΑ στην λουτρόπολη και φόρτωσαν σε αυτό το χρηματοκιβώτιο.
Στην όλη επιχείρηση πήραν μέρος 5 η 6 άτομα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι περίοικοι από τον θόρυβο που έκανε η επεισοδιακή είσοδος του μαύρου αγροτικού στα ΕΛΤΑ πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Ανησυχήσαμε αλλά δεν βγήκαμε έξω,είδαμε τις κινήσεις τους πίσω από τα παράθυρα μη τολμώντας να βγούμε,όλα έγιναν σε λίγα λεπτά,ήξεραν πολύ καλά τί έκαναν και πως θα το έκαναν γρηγορότερα,έλεγαν σήμερα στο lamiafm1 κάτοικοι της περιοχής.

Άγνωστο είναι αν στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν πολλά ή λίγα χρήματα, αν ήταν πολλά σημαίνει ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Επαγγελματίες των Καμένων Βούρλων που επικοινώνησαν μαζί μας ανέφεραν ότι:
Δυστυχώς καποιοι “εξυπνοι” στο πρόσφατο παρελθόν άφησαν ανοχύρωτη μια λουτρόπολη με μεγάλη τουριστική και επιχειρηματική δραστηριότητα με υποκαταστήματα Τραπεζών και ΕΛΤΑ και επέλεξαν να μεταφέρουν το Αστυνομικό Τμήμα από εδώ στο Καινούργιο και οι καμενοβουρλιώτες βλέπουν αστυνομικό με το κυάλι…”

Το γελοίον της υποθέσεως για κάθε λογικό άνθρωπο είναι ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ έστειλε το μεσημέρι της Κυριακής εταιρία security να φυλάσσει το κατάστημα.

Αφού όμως οι κακοποιοί είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο, οι σεκιουριτάδες τι φύλαγαν άραγε , τα γράμματα μην τα κλέψουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here