Στα… γαλάζια οι διοικήσεις των Νοσοκομείων!

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης στο Πανεπιστημιακό Λάρισας!

2

Όπως ήταν αναμενόμενο ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι νέοι διοικητές σε Νοσοκομεία και άλλες δομές υγείας προερχόμενοι κατά μείζονα λόγο από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ετσι συνεχίζεται ο αέναος κύκλος των κομματικών διορισμών στο δημόσιο τομέα κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας (Θεσσαλίας και Στερεάς) τοποθετείται ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Κατσικονούρης ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει υποδιοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια.
Στο Νοσοκομείο Λαμίας παραμένει ως αναπληρωτής Διοικητής ο Ανδρέας Κολοκυθάς.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΟπως φαίνεται και στον πίνακα ο έως τώρα διοικητής του Νοσοκομείου  Λαμίας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης μετατίθεται ως διοικητής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ο συμπολίτης μας δικηγόρος Θάνος Τσαντήλας τοποθετείται διοικητής στα Νοσοκομεία Λεβαδείας και Θηβών.
Ο Δημήτρης Καρατσίκης στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επανέρχεται  στην θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου,θέση που κατείχε και  επί ημερών προηγούμενης διακυβέρνησης της ΝΔ.
Οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές, θα αξιολογούνται κάθε τρεις μήνες και αν δεν πιάνουν τους στόχους τους θα απολύονται και θα αντικαθίστανται.
Σημειώνεται πως στις περιπτώσεις που η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων δεν έχει λήξει ακόμα, οι νέοι διοικητές θα αναλάβουν καθήκοντα μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων στις θέσεις αυτές.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ……ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΕΛΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ…..ΩΡΑΙΑ……ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…..ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ…….ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ…..ΠΙΘΑΝΟΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ……ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ….ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΑΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ……ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…….!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here