Σοκ: 15χρονη καταγγέλλει απαγωγή και βιασμό στη Λαμία

1

Σήμερα,μπήκε φοβισμένη και βιαστικά σε φαρμακείο της Λαμίας και ζήτησε βοήθεια ζητώντας να την βοηθήσουν να επικοινωνήσει με την μητέρα της.

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας η οποία ειδοποιήθηκε από το φαρμακείο όπου κατέφυγε η 15χρονη. Απαγωγή η  αρραβώνας με το ζόρι όπως συνηθίζεται μεταξύ των ρομά;Αποφασίζουν οι γονείς και υποτάσσονται οι νέοι.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η ανήλικη στην κυριολεξία απήχθη από πάρκο της Νίκαιας Αττικής όπου ζούσε με την μητέρα της και τα τρία αδέλφια της.

Είχε βγει βόλτα με το μικρότερο αδελφάκι της όταν τέσσερα άτομα την άρπαξαν και την μετέφεραν  στην Φθιώτιδα. Άγνωστο αν έμεινε και σε κάποιο άλλο καταυλισμό πλην της Λαμίας.

Η μητέρα της πάντως σήμερα είπε πως ήρθε πολλές φορές και σε διαφορετικές περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Λαμίας όπου της έλεγαν πως ήταν η κόρη της αλλά δεν είχε καταφέρει να την εντοπίσει.

Η συναλλαγή είχε γίνει από τον πατέρα της 15χρονης που ζει με άλλη γυναίκα και έχει φιλίες με τους ρομά της περιοχής μας όπου και αποφάσισε να δώσει (να πουλήσει κυριολεκτικά )την κόρη του και να την παντρέψει με συνομίληκό της ρομά από την  Λαμία.

Το κορίτσι όταν ένιωσε ασφάλεια μεταξύ άγνωστων μεν φιλικών δε ανθρώπων,μίλησε για δύο μαρτυρικούς μήνες που πέρασε εδώ σε πρόχειρο κατάλυμα όπου έμενε με πολλούς ακόμη ομοφύλους,ενώ καθημερινά σχεδόν ήταν υποχρεωμένη να μεταβαίνει στην πλατεία Πάρκου και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης και να ζητιανεύει επιτηρούμενη διακριτικά για να μην ξεφύγει.

Δικό της τηλέφωνο δεν είχε,ενώ τις λίγες φορές που της επετράπη να μιλήσει με την μητέρα της με τηλέφωνο που της έδιναν έπρεπε να προσποιείται την χαρούμενη και κυρίως να μην αποκαλύπτει που ακριβώς ζούσε.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας κρατούνται ένας 16χρονος ρομά που αρχικά εμφανίστηκε ως σύζυγος της ανήλικης και η μητέρα του η οποία φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη υπόθεση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here