Σοκ: Έχασε την ζωή του στη μέση του δρόμου 41χρονος Λαμιώτης

0

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση σήμερα στην Λαμία για τον αιφνίδιο θάνατο του οικονομολόγου Νίκου Ρούντου, πατέρα δύο μικρών παιδιών 8 και 4ων χρόνων.

Ο άτυχος συμπολίτης μας, γιος του επί πολλά χρόνια προέδρου των επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών Γιάννη Ρούντου είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις από χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί άνοιξε κανονικά το γραφείο του στην οδό Πανουργιά αλλά δεν αισθανόταν καλά και ενημέρωσε την γυναίκα του η οποία πήγε στο γραφείο και έφυγαν μαζί για να επισκεφθούν γιατρό.

Δεν πρόλαβε δυστυχώς και στην οδό Λεωνίδου, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν να βοηθήσουν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Λαμίας προδομένος από την καρδιά του.

Οι τραγικοί γονείς που πριν 22 χρόνια είχαν χάσει και την 20χρονη τότε κόρη τους δεν μπορούν να πιστέψουν το νέο χτύπημα που τους βρήκε.
Στις 12 αύριο το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην Άμπλιανη θα συγκεντρωθούν συγγενείς και φίλοι για το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρούντο,τον οικογενειάρχη και επιστήμονα που μόλις πριν 6 μήνες άνοιξε την δική του επαγγελματική στέγη στην πόλη μας.

Όλοι εμείς εδώ στον FM-1 συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της οικογένειας Ρούντου ευχόμαστε από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here