Σοκ:Έχασε την ζωή του κάτω από το βαρύ φορτηγό

0

Τραγικό τέλος είχε το μεροκάματο για έναν 52χρονο άνδρα στην περιοχή της Καρυστίας στην Εύβοια.

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα,ο άνδρας καταπλακώθηκε το πρωί της Παρασκευής από φορτηγό γεμάτο πέτρες  στην Νότια Εύβοια στο χωριό Μελισσώνας.

Στο σημείο δούλευε συνεργείο και γινόταν εργασίες αποκατάστασης οδοποιίας.

Φορτηγό που μετέφερε πέτρες για τις εργασίες, από άγνωστη αιτία  σε κάποιο ελιγμό εκφόρτωσης,ανατράπηκε με αποτέλεσμα οι βαριές πέτρες να κατρακυλήσουν στο πρανές του χωμάτινου δρόμου όπου και δούλευαν οι εργάτες.

Ο 52χρονος αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί όπως έκανε συνάδελφός του που βρισκόταν στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Από το νοσοκομείο Καρύστου έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο να παραλάβει τον εργάτη όμως τα τραύματα του ήταν πολύ σοβαρά και η αιμορραγία ακατάσχετη με αποτέλεσμα οι γιατροί παρότι επιχείρησαν χειρουργείο,δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής που ζούσε και εργαζόταν στην Κάρυστο.Από την Αστυνομία που διεξάγει την έρευνα συνελήφθησαν τόσο ο οδηγός του φορτηγού όσο και ο υπεύθυνος του έργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here