Σοβαρό τροχαίο στην παράκαμψη Μακρακώμης!

1

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 08.15 σήμερα το πρωί στον κόμβο της παράκαμψης Μακρακώμης.
ΙΧΕ αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο φανάρι την ώρα που έρχονταν κάθετα άλλο ΙΧΕ.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο αυτοκίνητα έπαθαν μεγάλες ζημιές.
Αμέσως κατέφθασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια οικογένεια που κατευθύνονταν προς το Καρπενήσι,ο οδηγός η σύζυγος και η κόρη του.
Στο άλλο αυτοκίνητο ήταν ο οδηγός κατά μια πληροφορία συνταξιούχος αστυνομικός ηλικίας περίπου 70 χρόνων ο οποίος έρχονταν από τον Αγιο Γεώργιο προς Μακρακώμη και επέβαινε η σύζυγός του.
Από αβλεψία του παραβίασε τον σηματοδότη και έστριψε προς Μακρακώμη την ώρα που έρχονταν από την Λαμία το άλλο ΙΧΕ με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με δύναμη.
Η παράκαμψη της Μακρακώμης είναι ένα έργο για βραβείο κάκιστου σχεδιασμού που χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υποτίθεται για να εξυπηρετεί τους διερχόμενους, δυστυχώς όμως έχει γίνει δρόμος παγίδα άκρως επικίνδυνος!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] από την Φτέρη Μακρακώμης που προκάλεσε σήμερα το πρωί το τροχαίο στην διασταύρωση Μακρακώμης. Αν και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και οι […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here