«ΣΚΥΤΆΛΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ» Εγγραφές και Κυριακή πρωί από 8 έως 11 πμ. στην πλ. Ελευθερίας (σημείο εκκίνησης και τερματισμού)

0

Ο Δήμος Λαμιεών στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία τους πρωτότυπους αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου ΛΑΜΙΑ ΒΙΚΟΣ Santa Claus Street Relays 2019 οι οποίοι έχουν ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από ώρες 11:00 πμ μέχρι 13:30 μμ.

Οι αγώνες απευθύνονται σε όλους τους δημότες και περιλαμβάνουν ατομικό αγώνα 5 χλμ., σκυταλοδρομία 4×1000 (κυκλικές διαδρομές με εκκίνηση Πλ. Λαού – Καραΐσκάκη – Θέατρο – Υψηλάντου – Πλατεία Ελευθερίας – Πλατεία Λαού κ.ο.κ.) και επίσης παιδικές σκυταλοδρομίες 4×50 μ. και 4×100 επάνω στην Πλατεία Ελευθερίας με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πολλές εκπλήξεις.

Οι δρομείς των 5 χλμ. και της σκυταλοδρομίας 4×1000 θα λάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι dry-fit δωρεάν και μετάλλιο για την ολοκλήρωση του αγώνα. Τα παιδάκια θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων για θέματα αθλητισμού Παναγιώτης Φώσκολος δήλωσε πως «επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε τον αθλητικό τρόπο ζωής, να ψυχαγωγηθεί και να ζήσει όμορφες στιγμές κάθε οικογένεια και ειδικά τα παιδιά και οι μαθητές όλων των τάξεων».

Τον αγώνα θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα στον πλ. Ελευθερίας.

Συγκεκριμένα το γνωστό συγκρότημα REC θα αναλάβει να διασκεδάσει και να χαρίσει όμορφες στιγμές σε αγωνιζόμενους και μη σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στην πλατεία Ελευθερίας, αύριο Κυριακή 8:30 πμ. μέχρι και τις 11:00 που είναι η επίσημη ώρα έναρξης.

Οπότε αν είστε από αυτούς που το αποφασίζουν τελευταία στιγμή, μην διστάσετε να φορέσετε τα αθλητικά σας και να δηλώσετε συμμετοχή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here