Σκληρός, άκαμπτος, αδιάλλακτος, μονοδιάστατος ο Κ.Γαβρόγλου με την Λαμία!

Καταργεί ΤΕΙ Στερεάς, αποκλείει Πανεπιστήμιο!

2

Δεν μπορεί κάποιο βαθιά κρυμμένο απωθημένο με την Λαμία πρέπει να έχει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου που δεν θέλει με τίποτα η έδρα της περιφέρειας να αποτελεί και την έδρα ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Βέβαια για να λέμε και του…στραβού το δίκιο, μάλλον ο υπουργός βρήκε και τα κάνει όλα αυτά αφού σε καμιά περίπτωση δεν συνάντησε την σθεναρή στάση όπως πχ των θεσσαλών πολιτικών ή αυτοδιοικητικών.
Κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος των χαμένων ποιητών για να θυμηθούμε και την δραματική ταινία με τον μακαρίτη Ρόμπιν Γουίλιαμς που στην περίπτωση μας ταιριάζει απόλυτα.
Ο κ.Γαβρόγλου ήλθε στην Λαμία,είπε και απήλθε χωρίς να δεχτεί τίποτα από όσα σχεδίαζε η αυτοδιοίκηση με την επιτροπή Πανούση και σε αντίθεση με την Θεσσαλία όπου δεν απέκλεισε την πιθανότητα διατήρησης ως αυτόνομου του ΤΕΙ και την μετεξέλιξή του σε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο,από την Λαμία σχεδόν “μάλωσε” την αυτοδιοίκηση που θέλει να ανακατεύεται ακόμη και σε ακαδημαϊκά ζητήματα.
Εξαίρεση μπορεί να θεωρηθεί η αντίδραση της ΠΕΔ Στερεάς που επιμένει στην διεκδίκηση του Πανεπιστημίου Στερεάς.
Ολα τα άλλα είναι προσχηματικά και αποπροσανατολιστικά.
Αλλά όπως θα δείτε δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις και όλοι θα συνεχίζουν την θερινή τους ραστώνη αφού δεν αισθάνονται καμία απολύτως κοινωνική πίεση.

Σημειολογικά ο κ.Γαβρόγλου επέλεξε φόντο για να κάνει τις εξαγγελίες του από την Λαμία!

Εκτενές ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση μας…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?
    “ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ”. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΖΙΞΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here