Σε λίγα χρόνια ελεύθερος ο δολοφόνος της νύφης του!

0

Στα όπως λένε μαλακά έπεσε ο δολοφόνος της 32χρονης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών Νίκος Παπαδημητρίου ο οποίος στις 8 Ιουλίου του 2013 είχε δολοφονήσει με κουζινομάχαιρο ,μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της την νύφη του,γυναίκα του αδελφού του στο Στείρι Βοιωτίας!
Ενώ αρχικά στο Κουκουργοδικείο του είχε επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης,σήμερα στο Εφετείο Λαμίας η αρχική ποινή μετατράπηκε σε κάθειρξη 14ων χρόνων!

Ο δράστης επέμεινε ότι είχε μειωμένη την συνείδησή του όταν δολοφόνησε την νύφη του και ζήτησε την επιείκεια των δικαστών και των ενόρκων.
Πράγματι το δικαστήριο παρότι απέρριψε τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου γτου επέβαλε τελικά την παραπάνω ποινή , γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών της άτυχης γυναίκας.
Ετσι αν δεν υπάρξει άσκηση έφεσης του εισαγγελέα τότε σε λίγα χρόνια ο καταδικασθείς θα αφεθεί ελεύθερος αφού θα έχει εκτίσει την προβλεπόμενη από τον νέο ποινικό κώδικα ποινή.
Υπενθυμίζεται οτι ο δράστης που είχε άριστες σχέσεις με τον αδελφό του και την νύφη του για άγνωστο λόγο, υπονοήθηκαν βέβαια λόγοι ερωτικού πάθους του δράστη και απόρριψης από το θύμα, το πρωί εκείνης της ημέρας και ενώ απουσίαζε από το σπίτι ο αδελφός του επισκέφθηκε την νύφη του την ώρα που εκείνη φρόντιζε τα δύο παιδιά της και μπροστά στα έντρομα μάτια τους α΄ρχισε να την χτυπά με ένα κουζινομάχαιρο σε όλο της το σώμα.
Ο ιστροδικαστής μέτρησε περισσότερα από 40 χτυπήματα.
Αφου η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα του σπιτιού ο δράστης την μετακίνησε και στην συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε, ήθελε να αυτοκτονήσει δήλωσε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here