Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γραικού: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του κτηνοτρόφου

0

«Να ανάψω ένα κερί, να του κάνω ένα μνημόσυνο…»

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (08/02), σημειώθηκαν δικαστικές εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού καθώς έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας Εφετών ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και χαρακτήρισε ως εσφαλμένη την απόφαση της Εισαγγελέως να στείλει την υπόθεση στο αρχείο.

Παράλληλα και μετά από μήνες σιωπής, η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού, η οποία αρχικά υποστήριζε πως ο άνδρας της ζει, μίλησε για όλα στην Αγγελική Νικολούλη.

«Το ότι εγώ και τα παιδιά μου δεν εμφανιζόμαστε, δεν σημαίνει ότι δεν πονάμε», τόνισε.

«Άνοιξε η γη και τον κατάπιε… Αναρωτιέμαι πως έγινε αυτό… Ακολουθήσαμε και εμείς τη διαδρομή που φάνηκε να έκανε σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν. Κανείς δεν βρέθηκε που να είδε κάτι. Στα σφαγεία μας είπαν πως στο γεύμα που ακολούθησε τη σφαγή των ζώων εκείνη την ημέρα, ήταν αρκετά άτομα. Οι περισσότεροι έφυγαν και έμεινε ο Δημήτρης με τον έμπορο με τον οποίο είχε την οικονομική συναλλαγή και η κυρία που κρατούσε το κυλικείο. Αφού κοίταξαν κάποια τιμολόγια, πρώτος έφυγε ο έμπορος και στη συνέχεια ο σύζυγος μου».

Στην συζήτηση με τη δημοσιογράφο άφησε να εννοηθεί ότι τα ζώα που σφαγιάστηκαν είχαν μεγαλύτερη αξία και πως ο σύζυγος της δεν έλαβε τα χρήματα που λέγονται…

 

newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here