Ρήμαξαν τον Αγιο Λουκά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι!

1

Απίστευτες καταστάσεις που αν τις αναλύσεις γενικότερα εύκολα θα πεις, είναι να μην κάνει γιούργια ο τούρκος, θα μας πάρει όχι μόνο τις βραχονησίδες αλλά και  κανονικά νησιά και την μισή ενδοχώρα ίσως.
Διαβάζουμε σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Η Λαμία στο Κέντρο” ότι ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύονταν το τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά,μέρα μεσημέρι που λέει ο λόγος, τα μάζεψε όλα δικά του και δικά μας, ότι υπήρχε μέσα κι έξω από το τουριστικό περίπτερο κσι μην τον είδατε!
Στην κυριολεξία…
Αλήθεια κανένας, μα κανένας δεν αντιλήφθηκε τι γίνονταν εκεί μια-δυο ημέρες;
Ο Αγιος Λουκάς είναι περιουσία του λαμιώτικου λαού, είναι δημοτική περιουσία,

Άραγε κανένας από τον Δήμο Λαμιέων δεν πήρε είδηση το πλιάτσικο που συντελέστηκε κάτω από την μύτη μας;
Κανένας δεν είδε, να ενημερώσει το Δήμαρχο,τους αντιδημάρχους,έναν δημοτικό σύμβουλο, μα κσνένας;
Σε άλλο άρθρο μας μπορείτε να δείτε εικόνες αυτής της καταστροφικής συμπεριφοράς του επιχειρηματία που φέσωσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προμηθευτές, Δήμο, συνεργάτες και στο τέλος ρήμαξε και τις εγκαταστάσεις του περιπτέρου.

Αλλά κανένας δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε παρά μόνο  όταν κάποιοι που θέλησαν να επισκεφθούν το τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά αντίκρισαν εικόνες ολέθρου!

Οταν  το τουριστικό περίπτερο έβγαινε στην δημοπρασία πριν αρκετά χρόνια και η τιμή ενοικίου έφτασε κοντά στις 20.000 ευρώ το μήνα όλοι ανησύχησαν….

Είναι δυνατόν  να βγουν μόνο για ενοίκια τόσα λεφτά;

Κάποιοι βέβαια τότε στον Δήμο έτριβαν τα χέρια τους και καμάρωναν  ότι  ο Δήμος θα κέρδιζε ένα πολύ μεγάλο  χρηματικό ποσό αλλά ως εκεί ,άλλωστε μέλη των δημοτικών επιτροπών δεν ήταν επιχειρηματίες, κατά τεκμήριο σε αυτές τις περιπτώσεις θέση ευθύνης αναλαμβάνουν δημόσιοι υπάλληλοι, από αυτούς που ο λαός λέει “Μήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει…”

Που να καταλάβουν ότι η αγορά έχει δικούς της κανόνες κι αν δεν τους γνωρίζεις αποτυγχάνεις.

Βέβαια το να αποτύχεις εσύ προσωπικά ή πολιτικά, λίγο το κακό, το  να χρεώσεις την ανικανότητα και την αποτυχία σου στον λαμιώτικο  λαό είναι… κακούργημα.

Αλλά να που υπάρχουν και κακουργήματα που ποτέ δεν τιμωρούνται!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού χρωστούσε ο μαγαζάτορας γιατί ο Δήμος δεν έκανε έξωση και να ξατασχεσει μπλοκαρει τον εξοπλισμό για να είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here