Πότε ορκίζονται οι νέοι Δήμαρχοι και ο νέος Περιφερειάρχης

1

 

Εβδομάδα ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβουλίων Φθιώτιδας αλλά και του νέου περιφερειακού  συμβουλίου Στερεάς είναι η εβδομάδα από τις 23 Αυγούστου μέχρι και 31 Αυγούστου .

Την αρχή κάνει το νέο δημοτικό συμβούλιο Καμμένων Βούρλων  την Παρασκευή  23 Αυγούστου στις 8 το βράδυ  σε χώρο της παραλίας . Στον δήμο παραμένει δήμαρχος  ο Γιάννης Συκιώτης  ο οποίος εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή .

Την επόμενη ημέρα  το Σάββατο 24 Αυγούστου  ορκίζεται το δημοτικό συμβούλιο Δομοκού  με νέο δήμαρχο τον κ. Χαράλαμπο Λιόλιο ο οποίος εκλέχθηκε την δεύτερη Κυριακή . Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί  στις 11 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του δήμου .

Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα ορκιστεί  το δημοτικό συμβούλιο Λοκρών  το οποίο αλλάζει δήμαρχο . Νέος δήμαρχος  θα ορκιστεί ο κ. Θανάσης Ζεκεντές ο οποίος εκλέχθηκε  την δεύτερη Κυριακή . Η ορκωμοσία θα γίνει  στις 11 το πρωί .

Στο δημοτικό σχολείο Κάτω Τιθορέας θα γίνει  η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας και της νέας δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή  την Τρίτη 27 Αυγούστου . Η νέα δήμαρχος εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή και η ορκωμοσία θα γίνει στις 7 το απόγευμα .

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα ορκιστεί  ο νέος περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και το νέο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς . Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί  στις 6 το απόγευμα  στο πολιτιστικό κέντρο  στην οδό Λεωνίδου στη Λαμία .

Την ίδια μερα στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με νέο Δήμαρχο τον Θύμιο Καραισκο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου  θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημάρχου Στυλίδας και του δημοτικού συμβουλίου Βιργινίας Στεργίου  η οποία εκλέχθηκε  την δεύτερη Κυριακή . Η τελετή της ορκωμοσίας θα γίνει  στις 7 το απόγευμα στο κτίριο του ΟΣΚ  στην Στυλίδα .

Το Σάββατο 31 Αυγούστου  θα ορκιστεί ο νέος δήμαρχος Μακρακώμης  Γιώργος Χαντζής  με το νέο δημοτικό συμβούλιο  και ο οποίος εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή. Η ορκωμοσία  θα πραγματοποιηθεί  στις 11 το πρωί  στο πνευματικό κέντρο  του Αθανασίου Ακρίδα .

Οι τελετές ορκωμοσίας είναι ελεύθερες για το κοινό

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και κλάμα, πολύ κλάμα, πάνε τα μισθα, αντέ να βρεις δουλειά τώρα, η να ξαναπάς έστω στο Δημόσιο που ήσουν, άσχετα αν δεν ξαναδουλεψεις! ευτυχώς δεν δίνει επιδόματα χαμένων ο ΟΑΕΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here