Πως τα κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο

0

Στα ίχνη διαρρήκτη έφτασε η Ασφάλεια Άμφισσας όταν μετά από αξιοποίηση στοιχείων και έρευνα,εντόπισε κλεμμένα κοσμήματα σε χρυσοχοείο. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης καταστήματος χρυσοχοείου, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε συμβεί σε σπίτι στο Γαλαξίδι.

Ειδικότερα στις 07-03-2019, καταγγέλθηκε παραβίαση μπαλκονόπορτας σπιτιού (με αιχμηρό αντικείμενο) και αφαίρεση από το εσωτερικό του χρηματικού ποσού 200 περίπου ευρώ και διαφόρων κοσμημάτων.

Στο πλαίσιο της  προανακριτικής διαδικασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 31χρονου , ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα – χρυσοχοείο της Ιτέας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ορισμένα από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Ο ιδιοκτήτης του  καταστήματος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.Κοσμήματα βρέθηκαν και στο σπίτι του 31χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here