Πυροβολισμοί σε λεωφορείο στη Γέφυρα του Λονδίνου

0

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Βρετανίας ύστερα από πληροφορίες για επίθεση με μαχαίρι κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το σημείο έχει αποκλειστεί όσο οι Αρχές διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο δράστης πυροβολήθηκε και πέθανε. Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια. Ο αποκλεισμός του σημείου παραμένει μέχρι νεωτέρας.

Οι αναφορές για εκρηκτικό μηχανισμό δεν επαληθεύονται καθώς οι ειδικοί πυροτεχνουργοί κάνουν λόγο για ψεύτικα εκρηκτικά.

Το Reuters ανέφερε πως πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι κάποιος μαχαιρώθηκε στην περιοχή και η αστυνομία πυροβόλησε τον δράστη.

Το Sky News, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, μετέδωσε πως τουλάχιστον ένας άνθρωπος, που δεν ήταν ο δράστης της επίθεσης, σκοτώθηκε κατά το επεισόδιο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε πως υπήρξε επίθεση με μαχαίρι, ενώ ανέφερε πως προχώρησε σε μία σύλληψη και κάνει λόγο για τραυματίες χωρίς να διευκρινίζει τον ακριβή αριθμό. Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here