Πρόσκληση Μπέλλου για διαμόρφωση αναπτυξιακού σχεδίου για τον Δήμο Καμ Βούρλων

0

Διαδημοτική συνάντηση των μελών των προεδρείων των συλλόγων και των φορέων του Δήμου Καμ. Βούρλων,διατελεσάντων και εν ενεργεία αυτοδιοικητικών,με προσωπικότητες και ενεργούς πολίτες που κατάγονται ή έχουν σχέση με την περιοχή,συγκαλεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμ. Βούρλων Τριαντάφυλλος Μπέλλος,την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην έδρα του Δήμου.
Στην πρόσκληση που απευθύνει μεταξύ άλλων αναφέρονται:

Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας συναίσθηση των ευθυνών μου, ως Πολίτη, Δημότη του Δήμου μας, και πολιτικού, ο οποίος έχει τιμηθεί από τους συνδημότες του, εκλεγόμενος, με καθολική πάντοτε πλειοψηφία Βουλευτής και Νομάρχης Φθιώτιδας, στη συνέντευξη τύπου της 8ης Οκτωβρίου 2018 ανακοίνωσα την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου ως Δημάρχου του Δήμου Καμένων Βούρλων στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Ταυτόχρονα κάλεσα τις φίλες και τους φίλους συνδημότες μου, να συστρατευτούν στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύτηκα να πραγματοποιηθεί διαδημοτική συνάντηση των μελών των προεδρείων των συλλόγων και των φορέων του Δήμου μας, καθώς και παλιών και εν ενεργεία αυτοδιοικητικών, μαζί με προσωπικότητες και ενεργούς πολίτες που κατάγονται ή έχουν σχέση με την περιοχή μας, στην οποία θα ανταλλαγούν θέσεις και απόψεις και θα κατατεθούν προτάσεις για την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού προγράμματος, που εκπονείται από ομάδα ειδικών – συνεργατών τεχνοκρατών.
Στα πλαίσια της δέσμευσής μου αυτής απέστειλα, στον καθένα ξεχωριστά, προσωπική επιστολή ή επικοινώνησα προσωπικά μαζί του και τον κάλεσα στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την 18η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο ΄΄ΓΑΛΗΝΗ΄΄ των Καμ. Βούρλων, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και να τοποθετηθεί, επί του προγράμματος πάντοτε, και οποιοσδήποτε συνδημότης ή φίλος του Δήμου Καμένων Βούρλων .
Στη συνάντηση αυτή θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες της αναπτυξιακής μας πρότασης και στη συνέχεια θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, για τον τρόπο που πρέπει να αναπτυχθεί ο Δήμος μας και, πρωτίστως , να αντιμετωπισθεί η καθημερινότητα
Στο προεδρείο θα βρίσκονται συνεργάτες – μέλη της ομάδας των τεχνοκρατών που εκπονεί το πρόγραμμα, οι οποίοι θα καταγράψουν, προς περαιτέρω επεξεργασία, τις θέσεις και απόψεις των συμμετεχόντων και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.
Στην επιστολή τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή τους στην παραπάνω διαδικασία κατάρτισης του προγράμματος, δεν σημαίνει απαραίτητα και τη δέσμευσή τους για την στήριξη της υποψηφιότητάς μου, όπως και επισημάνθηκε ότι η αποστολή τους δεν τελειώνει εδώ.
Δεσμευτήκαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, ότι κατά τη διάρκεια της τετραετίας, για την οποία θα μας δοθεί η εντολή να διαχειριστούμε τις τύχες του Δήμου μας, να τους ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, με όμοιες με την παρούσα διαδημοτικές συναντήσεις, για την πορεία του προγράμματος, ώστε με τη δική τους πάλι συμμετοχή και παρέμβαση, να διορθώνουμε και να επικαιροποιούμε τους στόχους.
Με την εδραία πεποίθηση ότι το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμμετοχικής διαδικασίας και, συνακόλουθα, αντιπροσωπευτικό, αντικειμενικό και υλοποιήσιμο,ξεκινάμε με την διαδημοτική συνάντηση της 18ης Νοεμβρίου 2018 και συνεχίζουμε.

Με Ιδιαίτερη εκτίμηση
Τριαντάφυλλος Αθαν. Μπέλλος
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here