Πρωτοχρονιάτικη σύλληψη για κλοπές με συνολική λεία 18.600 ευρώ

0

Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές από οικίες σε περιοχές  της Λιβαδειάς

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη καθώς στερούταν Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα (18.600) ευρώ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τρεις (3) κλοπές από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 30-08 έως 06-09-2018, σε περιοχές της Λιβαδειάς.  

Ο 20χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη χθες (01-01-2019) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι δεν είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να εκδοθεί και να εφοδιαστεί με Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα (18.600) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές αρχές, για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here