Πρωί πρωί θανατηφόρο τροχαίο στην Λαμία!

Γνωστός ιδιοκτήτης του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο 37χρονος

0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος στις 5 σήμερα το πρωί στον μικρό παράδρομο της Εθνικής οδού λίγο πριν τον κόμβο στο ύψος του πρώην συγκροτήματος Σερδάρη στην είσοδο της Λαμίας.

Ο 37χρονος επέστρεφε με την σύζυγό του και τις δύο κόρες τους από κοινωνική εκδήλωση εκτός Λαμίας.

Στα φανάρια ενώ το αυτοκίνητο του 37χρονο μπήκε στο παράδρομο προς Λαμία λίγο πριν τον Αγιο Τρύφωνα ένα άλλο ΙΧΕ που οδηγούσε 36χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα στο οποίο επέβαινε και ένας φίλος του, κατευθύνονταν μέσω του παραδρόμου προς την έξοδο της Λαμίας.

Στο ύψος ενός πρατηρίου καυσίμων τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα μετωπικά, άγνωστο προς στιγμήν με υπαιτιότητα ποιού οδηγού.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου.

Επρόκειτο για τον Νικόλαο Μπαρμπέρη, ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας,διέμενε στο Καστρί Μακρακώμης και ήταν λεωφορειούχος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και μάλιστα πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών λεωφορείων.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Σοβαρά τραυματίσθηκε η 32χρονη  σύζυγος του άτυχου 37χρονου οδηγού ενώ ελαφρότερα τα δύο κορίτσια τους ηλικίας 4 και 5 χρόνων.
Πολύ πιο ελαφρά τραυματίσθηκαν ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του δευτέρου αυτοκινήτου.

Διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, η σύζυγος οδηγήθηκε στο χειρουργείο λόγω εσωτερικών τραυμάτων ενώ τα δύο κορίτσια διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Η οικογένεια επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα,δεν έγινε γνωστό ακόμη αν οι νεαροί του δευτέρου αυτοκινήτου επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση ή όχι.

Έχουν ληφθεί δείγματα από τους δύο οδηγούς για αιματολογική εξέταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here