Προσέφεραν 30 υπολογιστές στο Νοσοκομείο Λαμίας (ηχητικό)

Η δράση «Raches 4Life-Ράχες για τη Ζωή» και η Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας στηρίζουν την ηλεκτρονική αναβάθμιση του νοσοκομείου

0

30 φορητούς υπολογιστές (tablets) παρέδωσε στη Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας, η εθελοντική ομάδα Wheeling2help, η οποία συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αντικαρκινική Εταιρεία-παράρτημα Λαμίας την εκδήλωση «Raches 4Life-Ράχες για τη Ζωή», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά τους.
Η προσφορά συνέπεσε με την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του Νοσοκομείου μας, με την οποία η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από τους επαγγελματίες Υγείας», σχολίασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.
Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε από την 1η Οκτωβρίου τον ηλεκτρονικό φάκελλο ασθενή και προχωρούμε σταδιακά ενημερώνοντας το σύστημα και περιλαμβάνοντας όλες τις κλινικές μας σε αυτό κάτι που γίνεται σε πολύ λίγα νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα,σημείωσε ο κος Χαντζημαργαρίτης διαβεβαιώνοντας πως θα προκύψει πολλαπλό κέρδος από την αναβάθμιση αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here