Πριν λίγο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα σε εκκλησία της Αθήνας.

1

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έκρηξη σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά στις 07.10 το πρωί. Πληροφορίες κάνουν λόγο για βόμβα που είχε τοποθετηθεί μέσα σΤο κουτί, για την οποία όμως δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα!
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ανέφερε ότι υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί στην είσοδο του Ναού στο οποίο διέκρινε καλώδια και γκαζάκια. Μάλιστα ο Γ.Γ. των ειδικών φρουρών Σ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι ο νεωκόρος απομάκρυνε τον μηχανισμό μεταφέροντας τον από την είσοδο του Ιερού Ναού στο παρτέρι.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ο ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τον μηχανισμό. Την ώρα που ο αστυνομικός βρισκόταν δίπλα στον μηχανισμό αυτός εξερράγη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «Η χώρα μας είναι ΑΣΦΑΛΗΣ» η απάντηση όλων των κυβερνητικών (παλαιών & νέων).
    Η Ειρήνη & ευημερία ενός Κράτους σε τι συνίσταται? Ο πολίτης αισθάνεται ασφαλής στο δρόμο, στο σπίτι…?
    Η βεβήλωση ιερών χώρων-κτισμάτων, η διακοπή ιερών μυστηρίων από «αντεξουσιαστές» & τώρα η μικρής ισχύος βόμβα, δεν ανησυχεί την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος?
    Σεβαστοί Ιεράρχες δεν είναι όλοι παιδιά του Θεού….είναι & του διαβόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here