“Πολεμικό” κλίμα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας!

0

Πρωτοφανή γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας όπου απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Η συνεδρίαση γίνεται μετά από την πρόταση μομφής 7 μελών κατά της Διοίκησης της ΕΠΣΦ και προσωπικά κατά του προέδρου της Κώστα Σακελλάρη, το αίτημα για Γενική Συνέλευση 34ων σωματείων μελών της Ένωσης και την μομφής αυτών κατά των 7 μελών του ΔΣ.

Οι 7 ζήτησαν να προταχθεί η συζήτηση της πρότασης μομφής και όταν το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό οι τόνοι ανέβηκαν , οι φράσεις που εκτοξεύτηκαν ήταν βαρύτατες και προσωπικές, απειλήθηκαν χειροδικίες με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

Ο κ.Σακελλάρης ζήτησε να αποχωρήσουν από την αίθουσα όσοι δεν είναι μέλη του ΔΣ εκείνοι αρνήθηκαν και ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Κι ενώ προς στιγμή φάνηκε κάπως να εξομαλύνεται η κατάσταση αιφνιδιαστικά εκπρόσωποι συλλόγων με τους 7 που είχαν καταθέσει την πρόταση μομφής ανακοίνωναν ότι είχαν εκλέξει νέο ΔΣ στην ΕΠΣΦ με πρόεδρο τον Μιχάλη Κορδολέμη!

Πάλι αναστάτωση, φωνές ,καταγγελίες, προσωπικές επιθέσεις και γενικά απειλήθηκε εκ νέου σύρραξη ενώ χαρακτηριστική του κλίματος ήταν και η περίπτωση του μέλους του ΔΣ Τάσου Σπυρίδωνος ο οποίος ενώ έκανε δηλώσεις βρέθηκε στο πάτωμα καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε κλωτσιά.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης έγινε γνωστό ότι θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Σακελλάρης δήλωνε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here