Ποιός πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ έστειλε το απειλητικό μήνυμα;

1

Σε εκφοβισμό βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών καταγγέλεται ότι παρότρυνε στέλεχος της ΝΔ.
Το «γαλάζιο» στέλεχος παρακινούσε φίλους και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν βουλευτές που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έρθει στη Βουλή.
Σύμφωνα με το documentonews.gr, το επίμαχο μήνυμα έστειλε ο Σπύρος Αβραμάκος, πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ, της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Σπ. Αβραμάκος ζήτησε από τους παραλήπτες του εν λόγω μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές για να μην «τολμήσουν» να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Βουλή των Σκοπίων, με την οποία εγκρίθηκε η αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», όπως προβλέπεται από τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Σ. Αβραμάκος έγραψε στο Facebook:
Μου προκαλεί πραγματική έκπληξη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας και το επιτελείο του, ενώ καταρρέει η κυβέρνηση και ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πια τις κωλοτούμπες του εταίρου του, βρίσκουν το χρόνο να ασχοληθούν με ένα μήνυμα ενός Προέδρου από τις 66 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.!
Τους ενημερώνω, ότι η πρακτική να αποστέλλονται mails και να γίνονται τηλέφωνα από ψηφοφόρους σε πολιτικούς, είναι σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο.
Και περιττεύει ασφαλώς να αναφέρω, ότι η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική.
Εμείς πιέζουμε να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών με επώνυμα μηνύματα.!!
Άλλοι είναι αυτοί που πολιτεύτηκαν και πολιτεύονται με βία και μολότωφ!!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Περιμένουμε από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα όσους σχετίζονται με την επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσοι ψηφίζουν συγκεκριμένο Κόμμα η Βουλευτή, έχουν δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν έντονα, να αποδοκιμάσουν, & «βάλε», όταν αποδειχθεί ψεύτης & το χειρότερο εθνομηδενιστής (κατά τον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη)… Αυτά τα δίδαξε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here