Ποιος σκίζει τις αφίσες στο Δημαρχείο Λαμίας;

1

Δελτίο Τύπου – Καταγγελία

Το Σωματείο “Μουσείο – Ιστορικό Αρχείο Ρούμελης, 1940-1950” καταγγέλλει το σκίσιμο των αφισών της εκδήλωσής του, προβολής ντοκιμαντέρ για την Εθνική Αντίσταση με τίτλο “Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών”, που συνδιοργανώνει με το Δήμο Λαμιέων, την ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και τους Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας την προσεχή Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019. Πρόκειται για μια απαράδεκτη και αντιδεοντολογική ενέργεια η οποία συμβαίνει συστηματικά και κατ` εξακολούθηση. Να σημειώσουμε ότι αφίσες του Σωματείου για τους ιστορικούς περιπάτους Λαμίας και Γοργοποτάμου καταστρέφονταν καθημερινά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και μάλιστα στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου Λαμίας. Τότε είχαμε επιλέξει απλά να ενημερώσουμε το Δήμο Λαμιέων και τον Σύλλογο εργαζομένων και να μη δώσουμε διάσταση στο περιστατικό.
Ο δράστης ωστόσο συνέχισε υπούλως και εν κρυπτώ τις φασίζουσες πρακτικές του. Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική πράξη του σκισίματος των αφισών όχι μόνο λόγω του ιστορικού συμβολισμού των τιμώμενων γεγονότων που απεικονίζονται αλλά και γιατί η εκδήλωση που διαφημίζεται συνδιοργανώνεται με το Δήμο Λαμιέων, στην έδρα του οποίου συμβαίνει ο βανδαλισμός. Καλούμε το Δήμο Λαμιέων και το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου να καταδικάσουν το περιστατικό. Τέτοια γεγονότα θυμίζουν άλλες εποχές που θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εδώ δεν ελέγχει το κράτος ποιος μπαίνει & ποίος βγαίνει από την ωραία & τιμημένη χώρα μας θα ελέγξουμε ποιος σκίζει αφίσες… από ότι διάβασα στο άρθρο, μάλλον κάποιος που έχει αγανακτήσει με την συνεχιζόμενη από χρόνια διαφήμιση του «Δημοκρατικού Στρατού» η κάποιο παιδάκι….
    * Η Δημοτική Αρχή ψάχνει ψηφοφόρους & από την Αριστερά….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here