Ποιοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με την ΝΔ στην Φθιώτιδα;

Ποιοί φλερτάρουν με το...ψηφοδέλτιο;

0

Μέσα από την σημερινή συζήτηση στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1 με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Στέλιο Κανέλλο, προέκυψαν σημαντικές πολιτικές ειδήσεις που αφορούν ακόμη και στην πιθανή σύνθεση του γαλάζιου ψηφοδελτίου στην Φθιώτιδα.
Ο κ.Κανέλλος άσκησε δριμεία κριτική στο γεγονός της άρνησης του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να παραστεί ως είχε αρχικά αποδεχτεί, στο συνέδριο των πρυτάνεων των ΤΕΙ της χώρας που πραγματοποιείται στην Λαμία.
«Δεν μπορεί ο κ.Γαβρόγλου να …δοξάζεται κρυπτόμενος και με μια επιστολή που εστάλη λίγες ώρες πριν την έναρξη αυτής της σημαντικής και καθοριστικής για το μέλλον της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην χώρα μας ακαδημαϊκής διάσκεψης, να αιτιάται προσχηματικούς λόγους για να δικαιολογήσει την απουσία του, διασύροντας όπως πράττει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την πανεπιστημιακή κοινότητα, την πόλη της Λαμίας, το νομό Φθιώτιδας και τη Στερεά Ελλάδα.
Δυστυχώς για αυτόν και την κυβέρνησή του,ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, η ώρα του λαού έχει φτάσει και η εποχή των σύγχρονων μαυρογιαλούρων» τελειώνει.
Ο κ. Κανέλλος αναφέρθηκε επίσης και στην πρόσφατη απόφαση του να μην διεκδικήσει εκ νέου στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές την επανεκλογή του στην Νομαρχιακή Επιτροπή.
Με δεδομένο ότι κορυφαία στελέχη της ΝΔ έχουν αναφερθεί σε ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος στις εθνικές εκλογές και μάλιστα όπως έχει αναφερθεί ακόμη και σε ποσοστό 60-70%, ο κ. Κανέλλος ανέφερε πως τίθεται στην διάθεση του κόμματος και προσωπικά του προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Δεν το κρύβω ότι αν μου προταθεί να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του Νομού, θα το θεωρούσα μεγάλη μου τιμή ,θα είμαι σε κάθε περίπτωση στην πρώτη γραμμή του αγώνα και της πολιτικής μας δράσης».
Ο κ. Κανέλλος έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια το κόμμα και τις ιδέες της ΝΔ από διαφορές θέσεις ευθύνης και με επιτυχία κατά γενική παραδοχή.
Ίσως στα πλαίσια αυτής της ανανεωτικής συγκυρίας, ένας εκ των νέων ανθρώπων που θα ριχθούν στην μάχη του σταυρού να είναι και ο κ. Κανέλλος.
Όσο για τα άλλα ονόματα που θα συμπληρώσουν την 7αδα των υποψηφίων βουλευτών ασφαλώς θα είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιώργος Κοτρωνιάς, η Ελένη-Μακρή –Θεοδώρου, ο Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην νεολαίος Τόλης Παπαποστόλου και ασφαλώς ο πρώην βουλευτής Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.
Δυσερμήνευτη επί του παρόντος είναι η στάση του πρώην αντιπεριφερειάρχη, πρώτου περιφερειακού συμβούλου, Θέμη Χειμάρα.
Πολλά θα εξαρτηθούν από την οριστική απόφαση που θα λάβει νωρίτερα στις Περιφερειακές εκλογές ο Κώστας Μπακογιάννης!
Μυστήριο περιβάλει και την πιθανότητα καθόδου στην Φθιώτιδα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος όμως δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την Β Αθηνών. Το μυστήριο θα ξεδιαλύνει ο πρόεδρος του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ίσως μάλιστα να υπάρξει και έκπληξη με την συμμετοχή γνωστού πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ που λέγεται ότι έχει επαφές με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Βέβαια στην «πιάτσα» κυκλοφορούν και αρκετά άλλα ονόματα γνωστών στελεχών της παράταξης
Είναι βέβαια πολύ νωρίς και τίποτα δεν κλειδώνει , τίποτα δεν αποκλείεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here